Vinaora Nivo Slider 3.x

Onze missie!
Onze rol in het Lichaam van Christus is om haar te helpen opstaan als een Bruid die Jezus liefheeft met alles wat in haar is, door:

  •     Haar op te roepen tot volkomen toewijding aan het eerste gebod;
  •     Plaatselijk en landelijk bijeen te roepen tot eenparig gebed;
  •     Gebedsplekken te bemoedigen, te ondersteunen en te verbinden;
  •     Te werken aan een sterk landelijk netwerk van gebed.

Gebed voor Israel

Blijf dagelijks bidden voor Israel. Zegen Gods Plan. Lees goede verslagen.
Pillar of Fire, Dirks nieuwsbrief, United with Israel, en vele anderen ... zoek het op en informeer je. En spreek vrijmoedig en gedocumenteerd waarheid ten aanzien van Israel!!
 

24-7 Elburg

24-7 Elburg is een evenement waarbij 24 uur per dag, 7 dagen lang de gebedsruimte open is. Persoonlijk gebed wordt afgewisseld met gezamenlijke aanbidding of voorbede.

Zaterdag 24 februari ca. 20:00 uur tot en met zaterdag 3 maart 2018 21:00 uur, Bloemstraat 18, Elburg.

Op zaterdag 24 februari zal er om 14:30 uur in de binnenstad van Elburg (Beekstraat bij de muziekkapel) een "Prayerworship" worden gehouden, met aanbidding en getuigenissen.

Meer info: www.24-7Elburg.nl, www.huisvangebed-elburg.nl, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Van zaterdag 24 februari tot en met zaterdag 3 maart 2018 zal er weer een 24-7 gebedsweek aan de Bloemstraat 18 in Elburg plaats vinden. Deze week van gebed is een evenement waarin christenen in eenheid God willen zoeken door gebed.

24/7 Prayer is een gebedsvorm waarbij er een week lang, 24 uur per dag, zonder onderbrekingen gebeden wordt. Het gebed vindt plaats op één centrale plek (de gebedsruimte) die op een inspirerende manier is ingericht. Muziek, beeld en creatieve opdrachten helpen je om tijd door te brengen in gebed. Ook is er elke avond van 19:00 - 21:00 uur een tijd van aanbidding.

De hele week is opgedeeld in tijdsloten van een uur en er is een rooster waarop deelnemers zich kunnen inschrijven. De gebedsruimte is gezellig en knus, maar ook prikkelend en confronterend ingericht. Verschillende hoeken met creatieve gebedsvormen helpen de bidder om gemakkelijk een uur vol te bidden. Een reactie die vaak terugkomt bij bidders is dat het uur zo snel voorbij gaat!

Oproep

Een week lang dag en nacht bidden kunnen we niet alleen. Daar hebben jou bij nodig! Schrijf je in, individueel of met je bidstondgroep voor de gebedsweek via het contactformulier op www.24-7elburg.nl.

Naast dat je je individueel kunt inschrijven, is het enorm cool om samen met je kerk, gemeente, jeugd- of bidstondgroep mee te doen! Neem voor de mogelijkheden contact met ons op.

Voor meer informatie over deze gebedsweek, kijk op www.24-7Elburg.nl. mail ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., schiet ons aan of bel ons: Joram Knepper 06-83049137, Jan Wolfsen 06-17591305.

Met vriendelijk groet,

Team week van gebed

24-7Elburg.nl

huisvangebed-elburg.nl

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x